Παρασκευή παραδοσιακού παλουζέ (24/10/24)
Μια γλυκιά εμπειρία...με γεύση σταφυλιού
Στις 24 Οκτωβρίου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/ριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παρασκευής παραδοσιακού παλουζέ, ενός κυπριακού εδέσματος που παρασκευάζεται αναμειγνύοντας αλεύρι, χυμό σταφυλιού και αρωματικά βότανα. Ευχαριστούμε θερμά τόσο την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Αντωνίου Σπηλιών που προσέφερε τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του και τον κ. Ανδρέα και κ. Γεωργία Θεοδότου, πατέρα και γιαγιά μαθητών του σχολείου μας που συνέβαλαν στην υλοποίησηση της διαδικασίας παρασκευής του παλουζέ. Το έδεσμα σερβιρίστηκε πασπαλισμένο με θρυμματισμένα καρύδια και ήταν μια μοναδική γευστική εμπειρία για όλους.
Τελευταία Νέα